Her er et udpluk af mad fra dagen:
Knækbrød med tang. Der er ikke mange grønne urter at komme efter i skoven i øjeblikket, tager du der imod til havet er der masser af tangplanter.
Alle tangarter skal spises - hvis de er friske og du ikke indsamler tæt på havneområder eller å udløb.
Knækbrød med tang
1 god håndfuld blancheret (overhældt med kogende vand) blæretang - brug spiserne og klip dem i små strimler (eller brug tørret tang)
1 dl havregryn eller femkornsblanding
1 god håndfuld blancheret (overhældt med kogende vand) blæretang - brug spiserne og klip dem i små strimler (eller brug tørret tang)
1 dl havregryn eller femkornsblanding
2 dl
sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner eller nødder
1 dl solsikkekerner
3 dl hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 dl rapsolie
2 dl vand (tilsæt lidt af gangen)
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner eller nødder
1 dl solsikkekerner
3 dl hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 dl rapsolie
2 dl vand (tilsæt lidt af gangen)
Dejen kan med fordel hvile ½times tid - rul den ud mellem to lag bagepapir.
Bagte fyldte æbler pakket ind i saltdej - brug kun lidt salt eller undlad det evt. helt da retten tager smag heraf og salten trækker væde ud af eksempelvis bananer
Natur - miljø og udeliv - Campus Aabenraa
No comments:
Post a Comment