Natur - miljø og udeliv banner-foto

Natur - miljø og udeliv banner-foto

Thursday, September 21, 2017

Praksisafprøvning / udviklingsprojekt 1. opgave


 Udviklingsprojekt / Praksisafprøvning 
1. opgave

 

 

Denne opgave er en del af forberedelsen af interventionen / udviklingsarbejdet. Målet med

opgaven er, I som studerende kan:

 

1. Undring / problemstilling – Hvad det det der skal arbejdes med og forandres eller udvikles? Redegøre for hvilke didaktiske og pædagogiske metoder I vil anvende i udvikling af den pædagogiske praksis,

2.a Viden -  beskrivelse af jeres undersøgelsesspørgsmål (hvad vil I gerne blive klogere på?), herunder begrunde hvorfor det er interessant. Hvilken viden findes der omkring temaet og hvilken viden er det relevant for jer at have? Anvend de søgeværktøjer I bliver introdukserede til på bibliotekskurset.

2. b Vidensindsamling – indsamling af empiri. Redegøre for hvilket undersøgelsesdesign (iagttagelse, videoanalyse, forskelligt dokumentationsmateriale, interview mm.) I anvender og hvordan empirien indsamles – begrundet ud fra videnskabelig teori og metode.

 

Læs Krogh, Suzanne og Smidt, Søren (2016) Aktionslæring i pædagogisk praksis, Dalfolo, Frederikshavn. Overvej at anvende den didaktiske aktionslæringsmodel til at strukturere jeres udviklingsprojekt








Den didaktiske aktionslæringsmodel Kilde: side 26


Lav endvidere en samarbejdsaftale jeres institution, hvori I beskriver omfanget af udviklingsarbejdet (antal deltagende børn/borgere, antal besøg, tilladelse til dokumentationsformer mm).

Lav en tidsplan for jeres arbejde i udviklingsprojektperioden, vær opmærksom på de udmeldte deadlines i studieplanen.

No comments:

Post a Comment