Vi har fornylig fået toastjern og tænker det kunne være spændende at lave noget andet end traditionel toast i dem. Jernene er lette og kan skilles ad, så de er også gode at have med på farten...
Vafler med søde kartofler
Opskrift:
2 søde kartofler (bagte hjemmefra)
50g fint hakkede champignon (eller andre svampe som du måske kan finde på din biotop...)
1 dl mel (vi brugte kikærtemel) - prøve dig frem med konsistensen (mængden er afhængig af de søde kartoflers størrelse)
2 æg
100g smuldret fetaost
Et godt drys spidskommen
Salt og peber
så er de nemme at have med på tur.
Vi fandt også lidt persille i køkkenhaven - du kan
også tilsætte løgkarse eller ramsløg.
Se Appen VILD MAD
Vafler med squash, svampe og halloumi ost
200g revet halloumi ost
2 æg
1 dl mel (vi brugte kikærtemel) - prøve dig frem med konsistensen (mængden er afhængig af squashens størrelse)
2tsk tomat pesto
Hvidløg, salt og peber
Det kan være en god ide at presse væde ud af den revne
squash, så vaffel 'dejen' ikke bliver for fugtig.
Det blæser så meget at det revne ost blæser væk ;-)
Vaffel 'dejen' røres sammen.
No comments:
Post a Comment